Ben Jij Klaar Voor Verandering?
Zet de stap en volg gratis mijn programma …

“Heel Jezelf in 7 stappen”

Meld je aan & ontvang
gratis mijn programma

Contact us today for
a free consultation

815-555-5555

Heel Jezelf
in 7 stappen.

Ik geloof dat jij heel veel te geven hebt in deze wereld. Als jij naar binnen durft te gaan om te ontdekken wie je bent en deze unieke persoonlijkheid ontdoet van onnodige ballast en jezelf met de kracht van bewustzijn leert transformeren.

Kan jij oneindig STRALEN!

“Vertrouw op jezelf! Jij hebt de sleutel. Jij kunt elk gewenst resultaat bereiken als je actief deelneemt aan jouw eigen heelwordingsproces.”

Hier word ik gelukkig van …

Liefde voor muziek kreeg ik van mijn ouders mee. Het is mijn passie, als ik zing dan voel ik dit diep van binnen. Mijn muziek is van het hart, het weerspiegelt mijn boodschap en mijn gevoelens die daarbij horen.

Als ik op het podium sta en mijn boodschap over kan brengen maakt me dit gelukkig omdat ik weet dat jij naar me luistert en je open staat voor mijn boodschap.

In ben katholiek opgevoed en in 2005 gedoopt binnen de Tibetaans Boeddhistische traditie, mijn Dharma naam is Dechen Palmo. Dharma (sanskriet) is de essentie van het leven en behelst alle unieke eigenschappen die ieder individu met zich mee draagt. Het is de bodem waarop je leeft en alle eigenschappen die je met je meedraagt. Dechen Palmo betekent stralende vrouw van de hoogste gelukzaligheid en blijdschap.

Ik doe aan yoga, en maakte de eeuwenoude kennis van zelfrealisatie eigen. Ik volg mijn eigen rituelen die mij discipline en vastberadenheid en sturing geven om stevig te staan in dit leven.

ik geloof dat door
compassie en bewustwording
de weg van liefde wordt geopend

om jezelf te helen
zodat je thuis komt
daar waar je hoort te zijn

Vastberaden

Ik zie vooral mogelijkheden omdat de tijd ons nu uitnodigd om bewust te worden, om te kiezen voor zelfliefde en compassie en uit onze beperkende op angst en afscheidende gebaseerde overtuigingen te stappen.

Het is aan jou om te laten zien dat een leven vanuit een liefdevol en gecompassioneerd bewustzijn niet alleen mogelijk is maar de enige logische stap naar transformatie in jouw weg naar zelfheling.

word je bewust
en je leven wordt lichter
helderder
overzichtelijker

Toegewijd met power

Zowel plezierige als de onplezierige dingen in ons leven zijn het gevolg van onze gedachten patronen, want die creëren onze ervaringen. Mijn leven was vervuld van negatieve gedachtenpatronen die vervelende en onbevredigende consequenties voor mij hadden. Ik wilde mijn angsten en beperkingen omzetten en ontdekte een enorme kracht in mijzelf. Waardoor ik door deze ontmoeting een diep vertrouwen in mijzelf ontwikkelde. Alle ervaringen die ik op deze weg tegen ben gekomen, hebben mij als mens gerijpt en een bron van inspiratie en levensvreugde geschonken.

Ben Jij Klaar Voor Verandering?

Ben Jij Klaar Voor Verandering?
Zet de stap en volg gratis mijn programma …

“Heel Jezelf in 7 stappen”

Schrijf je in en ontvang mijn 7-delige programma in jouw inbox. 7 dagen lang ontvang je dagelijks een video, oefeningen, affirmaties en meer. Je gegevens zijn veilig en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt, of aan derden worden doorgegeven. Namaste, Sharon

Zelfheling & Transformatie

In mijn eigen heling en transformatie proces heb een methode ontwikkeld waarin ik eeuwenoude kennis, heb afgestemd op de tijd waarin we nu leven. Je leert jezelf helen door bewustzijn te ontwikkelen en gedachtenpatronen te transformeren waarmee jij op alle vlakken in je leven jezelf kunt helen.

Je ontmoet jezelf en leert jezelf opnieuw kennen waardoor er ruimte ontstaat om jouw potentieel te ontdekken en vorm te geven. Je leert hoe je jouw unieke talenten om kunt zetten en jouw zielsmissie bij kan dragen in deze wereld waarin je niet alleen jezelf maar ook een ander steunt om een gezonder en succesvol leven te leiden.

Ik doe aan yoga, en maakte de eeuwenoude kennis van zelfrealisatie eigen. Ik volg mijn eigen rituelen die mij discipline en vastberadenheid en sturing geven om stevig te staan in dit leven.

“Ik help je met een nieuw leven leiden, bewust gezond en in jouw eigen kracht.”

Mensen wachten op jou!
Wat wil jij bijdragen aan jezelf en de wereld?

Let’s Start a Conversation

8 + 3 =

SharonZaal.nl

Industrieweg 3B
2421 LK Nieuwkoop

Tel: 06-42394029
Mail: info@yogasolutions.nl
KVK: 58425772

© Copyright 2018 | Sharon Zaal | Alle Rechten Voorbehouden | Algemene Voorwaarden